dijous, 25 d’octubre del 2012

AVUI UTILITZEM EL PREZZI!



El prezzi és una eina molt útil i molt fàcil d'utilitzar. Amb el prezzi pots crear una presentació de diapositives dinàmica, atreient i divertida amb tant sols uns minuts. Per exemple, en el cas de la presentació de la truita de patates és ben fàcil fer-la un cop triat el tema. El cas és que desde el mateix prezzi pots posar fotos d'internet del google no has d' obrir una pestanya nova en el teu navegador simplement posar el nom i accedir-hi. Te altres avantatges com poder penjar videos, comparti-lo amb altre gent i poder esciure-hi tots a la vegada i editar-lo... Té moltissims afectes, pots inser-hi música.. en definitiva que es una manera de trencara amb la monoteitat de les tipiques presentacions de powerpoint i obrir-te i que la gent pugui explorar.

És una eina igualment, molt favorable pels nens perquè ells poden crear i desfer i deixar volar la imaginació i accedir a webs i treure'n un bon resultat i un procés molt positiu!


EN VOLEU SABER MÉS?

Aqui us deixó la web per descargar-vos el prezzi en el cas que us hagi convençut i volgeu inovar-vos i provar-ho! http://prezi.com/index/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada