dijous, 27 de setembre de 2012

El TWITTER UNA NOVA XARXA SOCIAL!

SOBRE TWITER...Avui a la classe de Gtic em treballat amb el twiter.Una gran xarxa social molt últil per contactar amb qui vulguis i quan vulguis! Cadascú de nosaltres  ha hagut de fer-se un compte de twitter o bé utilitzar el que ja tenia. El cas és que aquesta eina ens sera util durant tot el semestra perquè l'utilitzarem i de fet l'estem utilitzant per posar tuits sobretot de les sessions de gitic però també en poden posar d'altres assignatures. El que és interessant d'aquesta xarxa social és que pots tenir agregats a famosos, o gent mediatica la qual hi estiguis interessada pel teu propi interes o bé per un treball etc. Per exemple en el cas del treball del bon comunicador de gitic i coed, tenir-lo al facebook et donava la possibilitat de seguir els seus tuits i saber quin dialeg utilitza, la seva manera de parlar o el vocabulari. Tot va molt ràpid i amb el twitter pots aconseguir molts seguidors, enterar-te de noticies o retuitejar el tuit d'algu que t'ha agradat.

 SOBRE TWUBS... és una web que permet que tots els usuaris d'ella estiguin conectats a la vegada i puguion fer diversos tuits, comentar temes, publicar fotografies a través del hastag que es el nom del grup diguessim ( #giticn12)  també em treballat amb el twubs! ara ja estem tots conectats!


És bo saber que el twitter és una bona eina per treballar amb els nens a l'aula o desde casa. Permet a l'infant comunicar-se amb altres nens, publicar els seus coneixaments, webs d'interess, o bé algun pensament o reflexió que ha tret el nano d'una classe d'història. El nen és lliure, independent, es crea el seu propi coneixament i aprenentatge i els seus companys el valoren i poden treballar conjuntament.
És per aixó que apartir de l'assignatura de gitic se com funciona el twitter, el que es recomanable posar i sorbetot lligar-ho amb el món de l'educació. Ens em d'invoar i el twitter n'es una bona manera!

Aqui us deixo dos tuits més i una fotografia de la classe del grup b ( que som la meitat) durant una sessió de gitic.
EN VOLEU SABER MÉS?


visiteu la meva conta de twitter.https://twitter.com/MireiaTorrella 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada