dijous, 20 de setembre de 2012

COM PENJAR UN VIDEO?Avui a Gitic em aprés a penjar videos al bloc. Primer de tot el Jorge ens ha fet buscar dos videos, un que el poguessim penjar desde l'ordinador i l'altre desde youtube. Primer em agafat el video que teniem descarregat i l'hem pujat a través d'una aplicació que te el programa blogger en la qual es poden pujar videos buscant els arxius de l'ordinador. Lo important no era quin video era o de que tractava sinó simplement com ens ho feiem per pujar-lo. Aquest es el video que podeu veure a continuació.


Després em penjat el segon video el qual l'hem agafat directament de youtube. En la mateixa aplicacio que us parlava abans hi ha una opició que et permet buscar directament els videos al youtube sense haver de sortir del document i buscar l'url del video. Aixi poses el nom del video i te'l, baixes. Acostuma a trigar una estona.


Aquesta pràctica que em fet trobo que és essencial perquè en moltes de les entrades tant de gitic com de coed que anirem fent durant el semestre haurem d¡anar penjant videos i si no ens ho haguessin ensenyat ens hagues costat mes descobrir com es feia.
- Aquí us deixo alguns dels passos que he fet per pujar el video i perquè ho pogueu veure i us sigui més fàcil entendre-ho.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada